Baca dulu

Blog ini dibangunkan sebagai bahan rujukan kepada guru dan pelajar yang mengambil subjek ICT dalam peperiksaan SPM. Blog ini dibangunkan bukan untuk tujuan komersial tetapi hanya untuk tujuan pendidikan sahaja.

Arahan Awal

Kepada pelajar-pelajar yang mengambil subjek ICT , laman blog ini akan digunakan oleh panitia ICT untuk memberi arahan atau menyampaikan mesej berkaitan subjek ini. Sila layari dari masa ke semasa supaya anda tidak ketinggalan maklumat.

CARA MEMBACA DAN MENDAPATKAN MAKLUMAT DARIPADA BLOG INI

1. Klik hyperlink di sebelah kanan blog
2. Jangan baca terus pada blog posting kerana ia ditulis tidak mengikut turutan

SUMBER GAMBAR DAN ARTIKEL


Sesetengah sumber gambar di petik oleh admin daripada laman web tertentu. Untuk peringkat permulaan admin telah terlepas pandang untuk memberikan kredit dengan meletakkan URL sumber gambar diperolehi. Sehubungan itu admin sedang melaksanakan proses memadamkan gambar-gambar berkaitan.

Sekiranya masih ada gambar di dalam blog ini yg memaparkan gambar dalam kategori hakcipta, admin memohon maaf kepada pemilik sumber gambar tersebut kerana terlalai meletakkan URL rujukan laman web tersebut. Begitu juga ada sesetengah artikel mungkin disalin oleh admin daripada laman web lain dan juga terlepas pandang untuk memberikan kredit kepada pemiliknya.

Jika ada pemilik gambar dan pemilik artikel yg admin terlepas pandang meletakkan sumber rujukan laman webnya, mohon pemilik memaklumkan admin supaya dapat diberikan kredit atau admin akan memadamkan gambar dan artikel berkaitan daripada dalam blog ini.

Sekian.

Admin blog panitiaict-semekar.blogspot.com